erikaabladh

Varför började jag blogga?

Varför började jag blogga?

Jaa ni, varför började jag blogg egentligen?
Det börja med att min syster och en av hennes vänner skapade en blogg på någon hemsida, kommer inte ihåg vad den hette. Men i alla fall så skapade dom en blogg och jag tyckte det hade varit riktigt kul om jag också hade bloggat och jag hade HÖGA mål på mig själv ska ni veta när det gällde att börja och starta en blogg. Jag hade krav på mig att jag skulle bli en känd bloggerska som tjänade pengar som kissie typ. Jag tänkte väl inte direkt att det skulle vara något svårt att komma upp i dom klasserna och bli känd, men när man sen växer upp och faktiskt förstår varför och meningen med en blogg så insern man samtidigt hur knäpp man varit som tänkt att det skulle vara lätt och att det inte skulle vara några problem.
I alla fall så startade jag bloggen och alla andra bloggar och att blogga ingår i min vardag idag. Jag har tappat det lite sen en tid tillbaka, men att inte blogga på max 2 dagar känns fel. Men jag har så svårt och veta vad jag ska skriva om?

Jag vet inte riktigt i hur många år jag har bloggat, men jag har haft ett antal bloggar hit och dit. Dom enda jag kan komma på nu är Blogg.se och forme.se men har som sagt haft många andra också.
När jag startade min blogg på Blogg.se va det meningen att jag skulle börja med min hästblogg och bli bloggare på den fronten. Men som det alltid blir när jag planerar något så skiter det sig och det blev som alla mina andra bloggar en vardagsblogg där jag berättar vad jag gjorde idag, vad jag ska göra ikväll och vad som händer i veckan. Hur kul är det att läsa från en skala 1-10 egentligen?
Sen gick jag över till Forme.se och tänkte börja om på nytt där med. Men inte blev det någon hästblogg i denna bloggen heller. Visst, jag bloggar med om hästar och min hobby här på denna bloggen än vad jag gjort innan så jag ser det som ett plus ;) 

Nu känner jag att jag får ändra mitt bloggande lite och verkligen hitta ett tema jag ska blogga om och hålla mig inom. Det är nog lättare för mig att skriva och mycket roligare och mer intressant för er läsare att läsa. Det jag har i min tanke då är ju att jag ska blogga om hästar, men jag har ett problem... Min knäskada går skepp rent åt helvete just nu och jag vet inte när jag kommer börja rida igen. Visst jag är i stallet ändå nästan varje dag, men det blir en annan sak när man är frisk och kan göra allt de där roliga.  Därför kan jag inte starta "hästbloggen" förren en bit fram på året. Hade siktat in mig på sommaren, men jag vet att det kommer handla mycket om stallet i sig men framför allt alla underbara dagar i sommarvädret på stranden och med mina kompisar och pojkvän väldigt mycket också. Så det kanske inte är en bra tid att börja blogga om ett visst ämne?  Ja ni, jag får nog tänka på detta lite mer tror jag innan jag verkligen bestämmer mig.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas