erikaabladh

Fredag

Sitter hemma hos Anton nu och gör väl inte så mycket. Får se vad som händer ikväll om vi blir hemma eller drar ut nån stans.
Imorgon ska jag till stan med mamma och handla byxor :) myspys
Vi hörs mer imorgon osv, bloggar när jag vaknat.

Snart helg

Snart helg igen mina vänner. Helgen kommer jag tillbringa i klippan med älsklingen min hela helgen och det är något jag verkligen ser fram emot. Kommer bli så mysigt så <3

Vi får höras imorgon, tror inte jag bloggar mer idag. Men alla får ha en skitbra kväll ;)

Detta vädret

Asså detta vädret är ju för underbart. Hoppas det fortsätter såhär nu'
Kom hem från skolan typ halv 3 och sen dess har ätit och kollat film + varit ute i det fina vädret också. Stallet sen som vanligt men tyvärr kan jag ju inte rida på grund av knäet och mina kryckor som jag fick plocka fram igår igen. Men dit ska jag i alla fall och borsta Bigge osv.
Sen blir det bara att vila knäet och ta nyta tag imorgon.

Hemma

Hemma igen efter att ha farit runder , herregud. Dom sa i alla fall att det måste vara något med det och kanske med menisken i detta knäet också. Känns väl inte sådär jättebra och han rekomendera att jag skulle ha kryckor så det va bara att ta fram dom.

Sitter i min säng och kollar film. Anton kommer hit sen och det blir bara att va inne tror jag. Kanske drar ut om jag inte har för ont.
Hörs imorgon. puss

 

Fuck it

Jaha hur ska jag börja detta inlägget?
Ingen sömn inatt och vaknade med svullet knä och så ont att jag det nog blir kryckor ännu en gång. Röntgen i eftermiddag så vi hörs sen

Ledig

Idag har jag ju varit ledig och vädret har varit på topp. Varit nere i stan hela dagen till typ halv 4. Träffade Delfina och Emil och de va kul haha. Passade Delfinas syskon och i och med att jag älskar barn va det så mysigt hehe
Stack till stallet halv 4 med mamma och efter det hem till Anton.

ledig imorgon

Min dag har varit super idag. Efter skolan skulle jag träffat Delfina och Emil ju men medans Delfina stack med Emil så stack jag ner till stan sålänge och träffade Anton. Pratade och det gick bra. Följde sedan med Anton hem och va där till 9. Tänkte stuckit ut med Delfina och Emil nu efteråt men det blev inte så.
Sitter på mitt rum nu med musik i öronen som vanligt och tänker på att det är skönt att vara ledig imorgon haha. Rätt nice
Dagen imorgon blir att träffa Anton en snabbis tror jag sen Delfina på dagen sen stallet sen träffa Anton på kvällen igen vad jag tror i alla fall.
Vi får väl se om planerna ändras igen ..

Sol Sol

Vädret är ju bara förjävla underbart haha. Det är typ jag som ler så mycket som på bilden :P :D
Sitter på SO lektion nu och kollar film. Andra världskriget och det kan man ju lugnt säga är väldigt drygt. Blir alltid lika trött av att kolla film haha . Efter skolan drar jag med Emil och Delfina hem sen på kvällen ska vi nog ut
, kanske träffar några mer vi får se.

En sådär skitbra helg

Heej

Denna helgen har verkligen varit perfekt bra. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde i fredags men va ute i alla fall med Anton, Zaim, Fuat, Joseph, Emil, Delfina och någon som hette Julia. Lördagen va jag i stallet på förmiddagen sen hämtadae Anton mig 4. Hade en riktigt bra dag/kväll med min älskling och morgonen/dagen därefter va lika bra. Vaknade upp bredvid Anton och vi åkte sedan hem till mig vid 2 tiden. Han drog när jag drog till stallet och efter stallet drog jag ut igen med ungefär samma personer.

Hemma nu och har precis duschat. Studiedag på tisdag och det är väl rätt skönt kan man ju säga :P

 

Lördag 7 / 3

Tjollafläng
Jag måste försöka hålla bloggen mer uppdaterad men dessa  dagarna har jag faktiskt inte orkat riktigt. Inte mått så bra och mår fortfarande lite halvft dåligt.

Igår träffade jag Delfina, Emil, Maja och Addi efter skolan. Vi satt bara bakom espressohouse och snackade typ. Stack hem vid 5 sen träffade jag Anton. Stack hem till honom efter ett tag och sen ut med några människor.
Kom hem vid 12 på natten och va sedan uppe till 1 kanske.

Idag händer väl det vanliga, stallet och sen träffa Anton. Mer än så händer inte vad jag vet.
Vi hörs

Emil, Delfina Anton

Några dagar har gått sen jag bloggade hehe

Men dessa dagarna har jag gått i skolan som valigt och stallet på eftermiddagen. Känns skönt att kunna va igång lite mer med Bigge nu och känna att allt börjar falla på plats.
Drog ut med Anton, Emil och Delfina nu på kvällen. Va på rönne sen käkade och sen rönne igen. Snackade och hade det allmänt bra antar jag haha. Kom hem halv 10 och nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik, ska nog alldeles stax nanna.
Imorgon är det 2 månder sen jag och Anton blev tillsammans och det är ju bara för mysigt :P

Hörs imorgon. puss

Glad

Hejsan

Anton vaknade upp här och va här till två. Åkte sen till stallet och vidare och stoppade om min nya sadel. Red inte idag på grund av att jag fick lite förhinder gällande min ork.
Kom precis hem efter att ha träffat Delfina, Emil och Anton. Kollar Wallander och lyssnar på musik, haha dåligt kombination :D 

Skola imorgon igen, bara att ta nya tag.

Morgon

Godmorgon vänner

Vaknade ovanligt tidigt idag och va rätt pigg. Ska alldeles strax ut och springa en runda. Skönt att kunna komma igång igen efter influensan med träningen.
Sen blir det stallet vid 1-2 tiden. Åker till några kompisar ikväll och äter och har det gött sen sover älsklingen hos mig ikväll.

Sängen

Första skoldagen och jag va rätt utmattad efter dagens slut. Orken är inte riktigt på topp än.
Ska sova alldeles strax, så vi hörs imorgon.

Skola

Imorgon börjar skolan igen ja och konstigt nog har jag ingen ångest över det. Rätt skönt att få komma igång igen.

Kom hem från Anton vid 9 och har bara suttit på mitt rum sen dess. Lyssnar på musik och läser lite saker hit och dit.
Hörs imorgon.